Netlinkek

 Elfelejtett Jelszó
 Regisztrálok
Megtekintve: 110|Válasz: 0

Mészáros tokány

[Cím másolása megosztáshoz]

1496

Téma

310K

Válasz

510K

Pont

Elérhetetlen

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Pont
56004

Aktív tagBulvár I

  • Kapott 11 köszi
  • Adott 114 köszi
Elküldve 2019-3-26 14:45:28 | Mindent mutat |Olvasó mód
Hozzávalók:





Elkészítés:
A húst ceruza vastagságú csíkokra vágjuk, egy tálba rakjuk, és egy éjszakára mustáros-borsos pácban érleljük.
A szalonnát és a vöröshagymát kis kockákra aprítjuk, és együtt, üvegesre sütjük, majd rátesszük a bepácolt húst; amikor a hús elveszti nyers színét, hozzáadjuk paradicsompürét és finoman összepirítjuk. (A paradicsompürével való pirításkor vigyázzunk, nehogy megégessük.)
Amikor ezzel is megvagyunk, megsózzuk, kakukkfűvel ízesítjük, felöntjük vízzel, és pörkölt módján puhára főzzük. Közben a virslit felkarikázzuk. Az utolsó forrásnál zúzott fokhagymával ízesítjük, hozzáadjuk a fehérbort és a virslit, aztán készre főzzük.
– Ha szükséges, illetve, ha a jó sűrű szaftot szeretjük, akkor a lisztszórásos (staubolás) művelettel sűríthetjük. –
Köretként hagymást tört burgonyát kínálunk.




























Forrás:eletforma



Válasz írásához be kell jelentkezni Belép | Regisztrálok

Pontszerzési szabályok

Archivum|Mobil|Darkroom|Netlinkek  

GMT+1, 2019-5-26 09:23 , Processed in 0.278913 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Gyorsválasz Fel Vissza a listához